POŠTOVANI  ČLANOVI

PLANINARSKOG  DRUŠTVA  MEDVEDNICA

 

Evo za nekoliko tjedana još će jedna godina biti iza nas.

Bilo nas je posvuda, prohodali stotine kilometara, vidjeli ljepote i naše i susjednih nam zemalja . Učili,družili se. I to je ono najljepše i najbolje što nam Društvo može pružiti.

Kraj  je 2022. godine I to znači da već počinjemo kreirati nadolazeću 2023. godinu. I zato,da nas ne bi uhvatila nespremne Upravni odbor je donio nekoliko odluka pa je potrebno podijeliti ih s vama, jer sada I vi trebate, ponovno, dati svoj doprinos, da bi naše Društvo bilo još uspješnije i da bi nastavilo kontinuirani  rast i razvoj.

 

Skupština Društva održat će se  polovicom siječnja. 0 terminu i dnevnom redu bit ćete uskoro obaviješteni.

Učlanjenje u novu 2023. godinu početi ce prvog tjedna prosinca pa ćete moći od 07.12.2022. godine na našem redovnom tjednom sastanku (srijeda u 20 sati,llica 421) kod Blanke uplatiti članarinu za 2023. godinu.

I sad najvažnije: da bi naš plan aktivnosti koja se odnosi na izlete bio još bolji I zanimljiviji moći ćete ispuniti anketni upitnik koji ćemo vam poslati da u njega upišete tri prijedloga izleta, tri mjesta koja bi u slijedećoj godini voljeli posjetiti. Pokušate definirati tu destinaciju što točnije, ( planina, vrh, neka značajna točka na toj lokaciji, staza) kako bi nam olakšali odrediti turu izleta koji ćemo pripremiti. lzlet može biti jednodnevni ,ali i  višednevni.

Svaki član Društva moze predložiti tri izleta, a prijedloge primamo do 30.11.2022. godine

Za slijedeću godinu pripremamo izlet u Crnu Goru, na Durmitor.

 

Unaprijed zahvaljujemo na prijedlozima.

 

 

 

od do
zakazano Arhiva Prošli izleti
1 reply

Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.