- PD Medvednica - http://pdmedvednica.hr -

IZLET IZNENAĐENJA – 1.10.2022. – 2.10.2022.

Polazak: 6,00 sati, Ilica 421  Povratak: u kasnim večernjim satima
Prijevoz: autobus  Cijena: članski doprinos za izlet 120,00 kn (ulaznica)
ZAHVALA SVIMA KOJI POMAŽU RAZVOJU DRUŠTVA!

Ove smo godine odlučili odvesti vas u nepoznato, provesti zajedno jedan dan tamo negdje, upoznajuči ono što još nismo vidjeli, ali nam sigurno može poslužiti kao početna točka ili možda završna mnogih naših putovanja.

Kuda idemo,nitko nezna, pa čak ni ja u potpunosti.

Putovat ćemo autobusom, 3 sata do prvog odredišta, pa ćemo malo hodati, pa se opet malo voziti, pa opet malo hodati. I tako nekoliko puta. Dan ćemo završiti na nekom zgodnom mjestu uz lokalne specijalitete i piće.

Oprema standardna planinarska, cipele, odjeća višeslojna, štapovi po osobnom izboru. Prolazak putem koji je osiguran sajlama i klinovima ne bi trebao nikome predstavljati problem, jer oni su tu samo da pomognu onima manje spretnima da im bude lakše.

lmat ćemo stručno vodstvo cijelim putem jer će se sadržaji često izmjenjivati pa će biti lijepo poslušati riječi nekoga tko o tome puno zna.

Ići ćemo polako, izlet je pristupačan svim kondicijskim skupinama, svi ćemo biti grupa A.  Autobus plaća PD Medvednlca, samo plaćamo vodiče na licu mjesta.  Prvi košta 120 kuna, i obavezan je,  drugi 50 kuna i nije obavezan.

Postoji nešto čega ćemo se držatl da bi opravdali naziv izleta. Poštivat ćemo pravo prednosti: oni koji su se najviše trudili oko rada i razvoja Društva, oni koji su sudjelovali u radu na Dedinoj obilaznici, oni koji su vjerni članovi Društva više godina imat će proritet.  Za izlet se mogu prljaviti svi članovi Društva no poštivat će se red prvenstva.

Makimalan broj izletnika 48.

Svi izletnlci trebaju imatl covid povrdu koja vrijedi za izlazak kao i za ulazak u zemlju kao i osobnu iskaznicu te člansku iskaznicu PD Medvednica.

Akontacijom od 120 kuna se potvrđuje prljava za izlet i plaća se prva ulaznica. Ponijetl sa sobom bankovnu karticu,ili možda nešto eura, jer oni se svagdje primaju, za plaćanje osobnih troškova.

Slike ne prikazuju mjesto izleta

Tezina staze: lagana

 

Oprema :

Standardna planinarska definirana vremenskim uvjetima

Vodič: Irena Hustić
Napomena:  Hrana i piće iz ruksaka, mogućnost kasnijeg ručka u nekom od ugostiteljskih objekata

Na putu slijedimo upute Stožera civilne zaštite RH i HZJZ.

 

Prijave i informacije: Irena Hustić 091 489 9767

Prijavom na izlet svaki član Drustva potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, da prihvaća trasu izleta, te pristupa izletu na vlastitu odgovornost.

Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti , vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.

 

 

zakazano Obavijesti Prošli izleti